Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Virtuvės šefui kelia juoką klausimas, ar buvo skanu

2018-09-13, Ketvirtadienis 16:05
Rima Aukštuolytė

„Žmonės turi žinoti, ką kaltinti, o ką – girti“, – sako Ernestas Viršilas, restorano „Bizarre“ šefas, nagrinėdamas išaugusį „virtuvės šefas“ kultą.

Jis pats teigia šių žodžių nesureikšminantis – savo sūnui sako esąs virėjas, o kalbėdamas su kolegomis nevengia šio profesijos atstovų pavadinti „kotletkepiais“. Tiesa, pripažįsta, kad dažnai kolegos dėl šio žodžio įsižeidžia.

Ką apie maistą gali pasakyti padažo likučiai? Ką reiškia vadovauti restorano virtuvei? Ar būna restorano virtuvėje ašarų? Ko daugiau šiame darbe – kūrybos ar juodo darbo? Kodėl šefui neužtenka vietinės virtuvės ingredientų?

Į šiuos ir kitus klausimus atsakysime ketvirtadienį 16.05 val. laidoje „Skonio iššūkis“.

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai