Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Kaip sukurti sėkmingą maisto verslą?

12.13 Ketvirtadienis 16:05
Rima Aukštuolytė

„Svarbiausia restorane viršyti žmonių lūkesčius. Žmonės šiais laikais domisi, kur eina, jiems įdomu, kaip ir iš kur restorane atsiranda ingredientai“, - sako Lukas Tranavičius ir Emilis Kičiatovas, greitojo meksikiečių maisto restorano „No Forks“ įkūrėjai.

Jie išsikėlė tikslą keisti požiūrį į greitą maistą ir, akivaizdu, kad jiems sekasi. Verslininkai kalba apie plėtrą Lietuvoje ir užsienyje.

Ko reikia sėkmingam restoranui? Kodėl neužtenka vien sukurti „bizniuką‘? Ar gali būti maistas greitas ir sveikas? Kaip reikia edukuoti restorano svečią? Kokią įtaką verslui turi socialiniai tinklai ir kaip juose komunikuoti? Kaip „išeiti“ efektyviai į rinką? Kas yra didžiausias iššūkis kuriant verslą maisto srityje?

Į šiuos klausimus atsakysime ir visą verslo sėkmės istoriją su visomis klaidomis išgirsime šį ketvirtadienį laidoje „Skonio iššūkis“ 16.08 val.!

Komentarai


Naujausi epizodai