Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Daržovės, kurias galima dar kartą atauginti. Gražus daržas: dizainerės patarimai

2021-02-27, Šeštadienis 09:00
Lina Liubertaitė, Renata Ničajienė

Ataugintiniai – taip mes pavadinome daržoves, kurias kartą suvalgius, galima atsiauginti. Ar žinojote, kad salotas, burokėlius ir salierų lapkočius galima panaudoti, o galiukus įšaknydinti ir gauti antrą derlių? Nuoširdžiai sakom: neįvertinate kai kurių daržovių potencialo. Rubrikoje „Sezoninė virtuvė" sužinosite, kokias daržoves galima prikelti antram gyvenimui ir skaniai jas sunaudoti maistui.

Daržovės gali būti gražios ne tik lėkštėje – daržas nebūtinai turi būti paslėptas nuo akių. Gyvatvorės iš koloninių vaismedžių, arkos, apaugintos vijokliais, kvepiančios gėlės prie šiltnamio ir tvarkingai surikiuotos pakeltos lysvės – tai tik maža dalelė idėjų, kuriomis dalinasi kraštovaizdžio dizainerė rubrikoje „Geltonas karutis". Susipažinkite su Monika Sliesoraityte iš „Effectum garden", ji pasiruošusi jums pristatyti daug konkrečių idėjų.

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai