Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Mėsos ekspertas: jautiena, kaip vynas, brandinant keičia skonį

11.14 Šeštadienis 08:30
Justina Gedgaudaitė

Svečiuose  mėsos ekspertas Vylius Blauzdavičius. Su juo kalbamės apie jautieną ir kitas mėsos rūšis. Kiek mėsos yra dešrelėse? Koks Vyliaus požiūris į vegetarus? Ko reikia, norint namuose iškepti jautienos kepsnį? Ar karvės mėsa yra valgoma?

Vylius pasidalins praktiniais patarimais gaminant mėsą ir papasakos, kokia mėsos kokybė yra Lietuvoje.

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.patreon.com/ziniuradijas

Komentarai


Naujausi epizodai