Paskambinkite į studiją

 
Grįžti 10 s atgal
00:00
00:00
00:00
Nustatymai
Išdidinti
Error loading media:
File could not be played
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Skandalingieji „Azerų“ kebabai ir rajono maisto kultūra

2021-12-15, Trečiadienis 12:05
Justina Gedgaudaitė
Kone skandalingiausios šiuo metu maisto vietos – kebabinės „Azerai“ – įkūrėjas Lukrecijus Dūda sutiko pasikalbėti ne tik apie kebabus, jų istoriją Lietuvoje, bet ir apie tai, kaip jis per kelis mėnesius sugebėjo išpopuliarinti kebabinę taip, kad klientai į ją vyktų iš kitų miestų ar net šalių.
Kas yra tikras kebabas? Kada Lietuvoje įsikūrė pirmosios kebabinės? Kodėl Lukrecijų žavi kalėjimo kultūra? Kodėl kebabinės įvaizdžiui pasitelkiama grubi 90-ųjų estetika?
Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais lietuviškoje platformoje Contribee arba Patreon.

Naujausi epizodai

ANALITIKA

VERSLAS

KĄ GALI EUROPA?

PAŽINK SAVE

NAUJOJI KARTA

PARTNERIO TURINYS

SIŪLOME

Ar Rusijos kerštas Ukrainoje gali būti branduolinė ataka?