Šefas P. Giunter: Geriausia padėka mūsų darbe - tuščia lėkštė
Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
Šefas P. Giunter: Geriausia padėka mūsų darbe - tuščia lėkštė
2021-05-29, Šeštadienis03:00
Justina Gedgaudaitė
Su virtuvės šefu Povilu Giunter kalbame apie jo darbo patirtį „Michelin" žvaigždutes turinčiuose restoranuose ir tai, kaip tokie restoranai skiriasi nuo paprastesnių maisto vietų. Kodėl kai kurie šefai atsisako gauti „Michelin" žvaigždutę? Kaip karantinas paveikė žmonių valgymo įpročius? Kodėl Povilas galvoja baigti šefo karjerą?
Komentarai
Bendravimo taisyklės