Garsus virtuvės šefas, restorano „Amandus“ įkūrėjas Deivydas Praspaliauskas teigia, jog jam svarbiausia restorane kurti gerą emociją ir šventę lankytojams.
„Kartais klientai iš užsienio atvyksta dar kartą į Lietuvą tik dėl mano restorano, neslėpsiu – tai mane labai džiugina“, – kalba Deivydas. Pasak jo, restoranas nėra tik geras maistas, tai – ir dirbantys žmonės, aplinka bei interjeras.
Laidoje pašnekovas atskleis, kokie žargonai vyrauja virtuvėje, kodėl restoranuose patiekalai kainuoja būtent tiek ir kodėl jam taip svarbi savanorystė.
2025 m. gegužės 23 d.
2025 m. gegužės 20 d.
2025 m. gegužės 22 d.
2025 m. balandžio 28 d.
Komentarai
Bendravimo taisyklės