Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Kas reklamos specialistę atvedė į konditeriją?

2023-04-20, Ketvirtadienis 11:35
Eglė Gabrytė

Iš esmės keisti profesiją brandžiame amžiuje yra iššūkis. Baimė ir dvejonė – o jei nepasiseks? Nepaisant to, didžioji dauguma, kuri vis tik ryžtasi drąsiam žingsniui, vėliau tikina, kad tai buvo geriausias sprendimas gyvenime.

Vieną tokią istoriją išgirsite ir šiandienos laidoje „Pačiu laiku". Biologiją baigusi Rita 15 metų dirbo reklamos agentūroje, o po jos ryžosi įgyvendinti savo svajonę tapti konditere. Šiandien ji dirba kartu su vienu geriausiu Lietuvoje virtuvės šefu Deividu Praspaliausku.

Laidos viešnia – restorano „Amandus" konditerė Rita Ramanauskaitė.

Laidą „Pačiu laiku“ pristato „Danske Bank“ Lietuvoje.

 

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai