Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Paukštynų vadovas atvirai: ką kiekvienas turi žinoti apie lietuvišką paukštieną?

2022-02-16, Trečiadienis 11:35
Rima Aukštuolytė

Pastaruosius metus lietuviškam verslui papildomų iššūkių netrūksta. Šiuo metu sprendžiami kaštų augimo klausimai, kurie atsispindi prekių kainose, o ir kaimyninių šalių politika daro didelę neigiamą įtaką pardavimams.

Darius Gudačiauskas, Vilniaus ir Kaišiadorių paukštynų vadovas, pasakoja, su kuo kasdien susiduria lietuviškas verslas, į ką labiausiai investuoja ir kodėl lenkiška šviežia paukštiena niekada nebus tokia šviežia, kaip lietuviška. Ar žinojote, kad jų darbuotojai pradeda darbą 2 val. ryto tam, kad po šešių valandų šviežia mėsa jau keliautų į „Maximos“ parduotuves?

Pasak pašnekovo, šiuo metu labai svarbu visiems elgtis sąmoningai ir suprasti, kad kiekviena įsigyta lietuviška prekė prisideda prie mūsų šalies ekonomikos ir žmonių gerovės. Jis norėtų, kad prekybininkai daugiau investuotų ne į reklamą, o iš tiesų pasiūlytų pirkėjams platesnį lietuviškų prekių asortimentą.

Todėl daugiau nei du trečdaliai siūlomo šviežio maisto „Maximos“ parduotuvėse yra lietuviškas, o Lietuvoje pagamintos prekės sudaro beveik 50 proc. visų parduodamų gaminių.

Laidą „Maksimalus pulsas" pristato lietuviškas prekybos tinklas „Maxima".

 

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai