Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Alus ir aukštoji virtuvė – nauja tendencija ar pokytis kultūroje?

2021-06-22, Antradienis 11:05
Justina Gedgaudaitė

Alaus someljė Jonas Lingys pasakoja apie alaus bei maisto derinius, šio gėrimo gamybą ir skonio subtilybes. Koks alaus someljė požiūris į alų su saldžiais sirupais? Ar įmanoma prie sriubos priderinti alų? Kodėl sudėtinga alų derinti su šefų kurtais patiekalais?

Laidą „Ekspertai pataria“ pristato Švyturys Bhouse.

 

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai