Aitrūs geltoni svogūnai gali būti švelnūs ir saldūs, jeigu juos paruošite kaip prancūzišką svogūnų sriubą – laidoje pasakysime, kodėl ji patinka net ir tiems, kurie nemėgsta svogūnų! Pirmąją laidos rubriką skiriame šiai ypatingai daržovei – kalbėsimės, kaip užsiauginti svogūnų, kuo skiriasi baltųjų, geltonųjų, mėlynųjų svogūnų auginimas ir gaminimais su jais.
Antrojoje laidos rubrikoje „Geltonas karutis“ su dr. Inge Auželiene kalbėsimės apie ekologišką daržą. Nors galime prisiskaityti daug knygų, dažnas yra klaidinamas tokiais mitais, kad ekologiškam daržui trąšos nereikalingos. Laidoje sužinosite, kokiais paprastais būdais galite palengvinti sau daržininkavimą, kad galėtumėte mažiau laiko skirti priežiūros darbams, bet vis tiek gautumėte natūralių, skanių, ekologiškai užaugusių daržovių savo šeimai.
Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.patreon.com/ziniuradijas
Komentarai
Bendravimo taisyklės