Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Sušiai, sakė ir kiti japoniškos virtuvės akcentai

2020-10-24, Šeštadienis 03:00
Justina Gedgaudaitė

Šią savaitę kartu su Narushi" restorano šefu Karoliu Narušiu kalbėsime apie japonišką virtuvę. Ar karšti bei saldūs sušiai yra kilę iš Japonijos?

Kokio gėrimo nerasite japoniškame restorane? Kas yra sakė – ryžių degtinė ar vynas?

Apie visą tai ir šefo Karolio Narušio patirtis virtuvėje, klausykitės laidoje Sotūs ir laimingi".

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai