Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

„Michelin“ virtuvė: išprotėję šefai ir smurtas?

2021-04-10, Šeštadienis 03:00
Justina Gedgaudaitė
Laidoje svečiuojasi kulinarinio meno dėstytojas, maisto žinovas Egis Rasiukas. Jis yra dirbęs keliuose „Michelin“ restoranuose Prancūzijoje ir baigęs École Ducasse Culinary Arts bakalaurą.
Kalbame apie tai, kas yra kulinarinis menas ir kaip atrodo trijų „Michelin“ žvaigždučių restorano užkulisiai – psichologinis ir fizinis smurtas, 12-os valandų darbo pamainos bei prestižas. Taip pat Egis dalinasi savo nuomone apie maisto „influencerius" ir maisto kultūrą.
Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai