Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Nuo vadybininko iki mėsininko: pasirodo, tik vienas žingsnis

2017-10-12, Ketvirtadienis 16:05
Rima Aukštuolytė

Laimingi tie, kurie gali savo hobį paversti darbu. Tauragėje gyvenantis Robertas Liorančas – vienas iš tų laimingųjų. Vadybininkas, pardavėjas, savo jėgas išbandęs Norvegijos naftos sektoriuje, grįžęs į Lietuvą atidarė mėsos parduotuvę. Pasak R. Liorančo, maisto gamyba visada buvo jo hobis, tačiau pats niekada nesvajojo paversti jo verslu ir tapti tuo, kuris atlieka šviečiamąjį darbą mėsos klausimais. Nors sako nesijaučiantis mėsos ekspertu, tačiau jam kalbant akivaizdu, kad tai jo gyvenime – daugiau nei tik produktas.

Laidoje išgirsime ne tik R. Liorančo maisto filosofiją, jo istoriją, bet ir sužinosime daug praktinių dalykų apie mėsos įsigijimą, ruošimą, laikymą ir, žinoma, valgymą!

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai

stop113 Citata
2024 m. balandžio 18 d.