Anesteziologas Giedrius Volbekas, kai kalbama apie maisto gaminimą, save vadina mėgėju. Tačiau jo patiekalų kūrybiškumas, sudėtingumas ir technologiniai dalykai liudija kitką.
„Mėgėjai džiaugiasi žaidimu, tuo metu profesionalai jau bijo suklysti“, – juokiasi jis paklaustas, ar nesvajoja apie nuosavą restoraną. Ir patikina, kad iš medicinos srities nesitrauks, nes paprasčiausiai ji jam patinka.
Visgi, išgirdus, kokie dalykai virtuvėje gimsta jo rankose, ne vienas išsižiotų. Ne veltui, pasak Giedriaus, jo žmona sako: „Kam eiti valgyti į restoraną, jei pas mus jis jau yra namuose.“
Apie tai, kaip maži dalykai virsta dideliais, klausykite laidoje „Skonio iššūkis“.
Komentarai
Bendravimo taisyklės