Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Kaip gydytojo namai virto restoranu

2018-02-01, Ketvirtadienis 16:05
Rima Aukštuolytė

Anesteziologas Giedrius Volbekas, kai kalbama apie maisto gaminimą, save vadina mėgėju. Tačiau jo patiekalų kūrybiškumas, sudėtingumas ir technologiniai dalykai liudija kitką.

„Mėgėjai džiaugiasi žaidimu, tuo metu profesionalai jau bijo suklysti“, – juokiasi jis paklaustas, ar nesvajoja apie nuosavą restoraną. Ir patikina, kad iš medicinos srities nesitrauks, nes paprasčiausiai ji jam patinka.

Visgi, išgirdus, kokie dalykai virtuvėje gimsta jo rankose, ne vienas išsižiotų. Ne veltui, pasak Giedriaus, jo žmona sako: „Kam eiti valgyti į restoraną, jei pas mus jis jau yra namuose.“

Apie tai, kaip maži dalykai virsta dideliais, klausykite laidoje „Skonio iššūkis“.

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai