Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Kaip Beatai Nicholson atsivėrė maisto pasaulis

2018-10-04, Ketvirtadienis 16:05
Rima Aukštuolytė

Beata Nicholson jau yra tapusi reiškiniu maisto pasaulyje. Knygos, televizijos laidos, žurnalas, restoranai... O viskas prasidėjo nuo tinklaraščio, kuris žurnalistei Beatai, persikrausčius gyventi į Londoną, tapo bandymų aikštele.

„Gaminti mokėjau nuo mažens. Mano sesuo tvarkydavo namo, o aš darydavau valgyti. Kai mėgsti valgyti, juk turi mokėti ir gaminti. O apetitą gerą turėjau visada, kaip ir mano vaikai“, - sako B. Nicholson.

Tiesa, ji neslepia, kad ruošiantis persikraustyti į Londoną buvo kilę ir kitokių minčių. Pavyzdžiui, atidaryti vaikų darželį ar po išlyginamųjų studijų pasukti į teisę, bet nugalėjo maistas.

O kaip tai įvyko ir kas B. Nicholson padėjo viską sukurti, išgirsite laidoje „Skonio iššūkis“ ketvirtadienį 16.05 val.

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai