Paskambinkite į studiją

Kraunasi...

Ką dar galima nuveikti su maistu? Dovanojame verslo idėją

11.16 Ketvirtadienis 16:05
Rima Aukštuolytė

Vieno žmogaus istorija. Taip būtų galima apibūdinti šią „Skonio iššūkio“ laidą. Andrius Bičeika – fizikas, ekonomistas, gerai pažįstantis startuolių ir korporacinį pasaulį, o šiuo metu sparčiai augančio startuolio vadovas Baltijos šalyse. Jis maisto gaminimą atrado tada, kai nusprendė pailsėti.

„Įsivaizduokite, kad pusę metų galite daryti tai, ką norite. Atsikeliate ryte ir nereikia eiti į darbą, todėl visą laiką galite skirti savo pomėgiams. Aš atradau tris pomėgius – maisto gaminimą, maratonų bėgimą ir fotografiją“, – juokiasi A. Bičeika.

Būtent tada jam gimė ir verslo idėja, tik ji taip ir liko neįgyvendinta. Kokia tai buvo idėja, koks jos įgyvendinimo planas ir ką dar šiais laikais galime padaryti daugiau su maistu, kalbame šį ketvirtadienį laidoje. 

Komentarai