Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Dešrelės – saugusiųjų, vaikų ar niekieno maistas?

2017-03-02, Ketvirtadienis 16:05
Alfas Ivanauskas, Rima Aukštuolytė

Dešreles supa daugybė mitų, pavyzdžiui, kad gaminant dedamas tualetinis popierius, kad jose – vieni mėsos pakaitalai ir panašiai. Tačiau ne viena karta užaugo valgydama dešreles, mamos ir toliau jas duoda savo vaikams, dešrelės patiekiamos tiek darželiuose, tiek mokyklose, tiek ligoninėse. Laidos metu kartu su specialistais ieškosime atsakymo, ar dešrelės mums draugas, ar priešas, išsiaiškinsime, kaip jos gaminamos ir kaip skaityti jų etiketes.

Laidoje diskutuoja – maisto technologė Raminta Bogušienė, gydytoja-dietologė Kristina Jasmontienė, Lietuvos mėsos perdirbėjų asociacijos direktorius Egidijus Mackevičius.

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai