Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Kaip mesti nemylimą darbą?

2017-10-16, Pirmadienis 16:07
Rasa Jusionytė

Kristina Pišniukaitė, sukūrusi vieną sėkmingiausių maisto tinklaraščių „Ant medinės lentelės“, neseniai paliko saugų darbą ir pradėjo dirbti sau. Ji dienas leidžia kurdama receptus, fotografuodama ne tik sau bet ir klientams, nors niekada nieko panašaus nesimokė. Kristina tiesiogine to žodžio prasme yra „profesionali neprofesionalė“ – tinklaraščių verslas dar net nėra dėstomas universitetuose, o vis daugiau žmonių iš jo puikiai užsidirba.

Mūsų pokalbis aktualus visiems tiems, kurie svajoja palikti nemylimą darbą ir šiandien gyvena abejonių ir baimių pasaulyje spėliodami, kaip atrodytų jų gyvenimas, jei tik jie išdrįstų imti ir išeiti!

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai