Paskambinkite į studiją

Kraunasi...

Kaip mesti nemylimą darbą?

10.16 Pirmadienis 16:07
Rasa Jusionytė

Kristina Pišniukaitė, sukūrusi vieną sėkmingiausių maisto tinklaraščių „Ant medinės lentelės“, neseniai paliko saugų darbą ir pradėjo dirbti sau. Ji dienas leidžia kurdama receptus, fotografuodama ne tik sau bet ir klientams, nors niekada nieko panašaus nesimokė. Kristina tiesiogine to žodžio prasme yra „profesionali neprofesionalė“ – tinklaraščių verslas dar net nėra dėstomas universitetuose, o vis daugiau žmonių iš jo puikiai užsidirba.

Mūsų pokalbis aktualus visiems tiems, kurie svajoja palikti nemylimą darbą ir šiandien gyvena abejonių ir baimių pasaulyje spėliodami, kaip atrodytų jų gyvenimas, jei tik jie išdrįstų imti ir išeiti!

Komentarai