Vyšnių ir trešnių auginimas nesudėtingas, tačiau kalbamės apie tai, ką būtina žinoti jas auginant. Juk ir veislės būna skirtingos, ir augumą reikia įvertinti, ir su paukščių antplūdžiais kažką daryti. Kalbam ir apie tai, ką pasigaminti: trešnių skonis blankesnis, vyšnios rūgštesnės ir aromatingesnės, todėl verta pagalvoti, kaip panaudoti jas įdomiau. Rubrikoje „Sezoninė virtuvė“ Renata Ničajienė pristatys tinginio uogienės receptą, papasakos apie virtinius su vyšniomis ir apie netikėtą salotų su vyšniomis variantą.
Rubriką „Geltonas karutis“ dedikuojam sodybų šeimininkams – savo rankomis galima daug įdomių dalykų pasigaminti. Pamirškim gražiausių sodybų konkursų šleifą: kartu su kraštovaizdžio inžinieriumi Gyčiu Lietvaičių pristatome keletą konkrečių idėjų, ką galima pasigaminti savo sodybai, kad ji būtų šiuolaikiška bei stilinga. Angliškus sodus primenantys gaminiai iš medžio, ažūriškos sienutės iš vytelių ir savadarbiai vazonai su išmania laistymo sistema – sužinokite apie tai daugiau laidoje „Augalų entuziastai“.
Komentarai
Bendravimo taisyklės