Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Vyšnios ir trešnės. Pasidaryk pats: kaip pagražinti šiuolaikišką sodybą

07.04 Šeštadienis 09:00
Lina Liubertaitė, Renata Ničajienė

Vyšnių ir trešnių auginimas nesudėtingas, tačiau kalbamės apie tai, ką būtina žinoti jas auginant. Juk ir veislės būna skirtingos, ir augumą reikia įvertinti, ir su paukščių antplūdžiais kažką daryti. Kalbam ir apie tai, ką pasigaminti: trešnių skonis blankesnis, vyšnios rūgštesnės ir aromatingesnės, todėl verta pagalvoti, kaip panaudoti jas įdomiau. Rubrikoje „Sezoninė virtuvė“ Renata Ničajienė pristatys tinginio uogienės receptą, papasakos apie virtinius su vyšniomis ir apie netikėtą salotų su vyšniomis variantą.

Rubriką „Geltonas karutis“ dedikuojam sodybų šeimininkams – savo rankomis galima daug įdomių dalykų pasigaminti. Pamirškim gražiausių sodybų konkursų šleifą: kartu su kraštovaizdžio inžinieriumi Gyčiu Lietvaičių pristatome keletą konkrečių idėjų, ką galima pasigaminti savo sodybai, kad ji būtų šiuolaikiška bei stilinga. Angliškus sodus primenantys gaminiai iš medžio, ažūriškos sienutės iš vytelių ir savadarbiai vazonai su išmania laistymo sistema – sužinokite apie tai daugiau laidoje „Augalų entuziastai“.

Komentarai


Naujausi epizodai