Skanus maistas neįsivaizduojamas be aromatingų prieskonių. Rubrikoje „Sezoninės virtuvė” dalinamės patirtimi, kokių vienmečių prieskoninių augalų verta užsiaugint savo darže, kalbėsimės apie tai, ar petražolės yra vienmetės, o kaip auginti krapus ir bazilikus, kad jų turėtumėt kuo ilgiau. Renata Ničajienė rekomenduos petražoles naudoti ne tik kaip prieskonius, bei pasidalins, kaip iš įvairiausių prieskoninių žolelių pasiruošti sezoninį pesto padažą bei prieskonines druskas.
Rubrikoje „Geltonas karutis” aptarsime visus metus – vasarą grožį kieme sukurti paprasta, bet ką daryti, kad kiemas atrodytų įspūdingai ir ankstyvą pavasarį, ir vėlyvą rudenį, ir net žiemą? Laidoje Lina Liubertaitė kalbina želdynų dizainerę Giedrę Adomaitytę, kuri pasidalins savo patirtimi ir konkrečių augalų rekomendacijomis.
Komentarai
Bendravimo taisyklės