Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Švelnesnis česnakų skonis patiekaluose. Sodybos apželdinimas: nuo ko pradėti

2021-01-09, Šeštadienis 09:00
Lina Liubertaitė, Renata Ničajienė

Apie česnakus sakoma, kad jie padeda sustiprinti imunitetą ir nuvaikyti virusus bei vampyrus. Laidoje sužinosite, kaip auginti česnakus, kurioje daržo vietoje jiems būtų smagiausia augti. Taip pat laidoje Renata papasakos, kaip skaniai pasigaminti patiekalų, kuriuose dominuoja česnakai, kad jie būtų ne aitrūs, o švelniai pikantiško skonio.

Antroje laidos dalyje Geltonas karutis" susitinkame su sodininkystės eksperte Inge Auželiene. Pandemijos metu daugelis atsigręžė į sodybas ir pradėjo jose darbus, norėdami jaukiau ir patogiau įsikurti. Su specialiste kalbamės apie dažniausias klaidas ir apie apgalvotą sodybos planavimo kelią, kuris padės suprasti sodybos privalumus ir leis pajusti daugiau malonumo kuriantis joje.

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai