Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Serbentai ir agrastai: ką pasigaminti su jais. Šiuolaikiško kiemo kūrimas: nuo ko pradėti

07.11 Šeštadienis 09:00
Lina Liubertaitė, Renata Ničajienė

Serbentai ir agrastai auginami labai paprastai, bet svarbu žinoti kelis svarbius niuansus, kad uogos būtų didelės, sveikos ir skanios. O kai jau uogų pilni krūmai, pats laikas paieškoti idėjų, ką skanaus pasigaminti su jomis. Rubrikoje „Sezoninė virtuvė“ Renata Ničajienė pasidalins idėjomis: raudonųjų serbentų drebučiai puikiai tinka prie keptos mėsos, o nesudėtingą duonos pudingą su serbentais gali pasigaminti net vaikai.

Rubrikoje „Geltonas karutis“ kalbiname kraštovaizdžio dizainerę Rimą Šimaitę. Ji sako, kad kiemas turi būti skirtas poilsiui, o ne darbui – ir tikrai galima sukurti tokį daug priežiūros nereikalaujantį dizainą net pačioms sudėtingiausioms situacijoms. Sklypas prie miško ar statūs šlaitai – visus trūkumus galima paversti privalumais. Klausykitės jos patarimų ir idėjų laidoje „Augalų entuziastai“.

Komentarai


Naujausi epizodai