Paskambinkite į studiją

Kraunasi...

Nuo vadybininko iki mėsininko: pasirodo, tik vienas žingsnis

10.12 Ketvirtadienis 16:05
Rima Aukštuolytė

Laimingi tie, kurie gali savo hobį paversti darbu. Tauragėje gyvenantis Robertas Liorančas – vienas iš tų laimingųjų. Vadybininkas, pardavėjas, savo jėgas išbandęs Norvegijos naftos sektoriuje, grįžęs į Lietuvą atidarė mėsos parduotuvę. Pasak R. Liorančo, maisto gamyba visada buvo jo hobis, tačiau pats niekada nesvajojo paversti jo verslu ir tapti tuo, kuris atlieka šviečiamąjį darbą mėsos klausimais. Nors sako nesijaučiantis mėsos ekspertu, tačiau jam kalbant akivaizdu, kad tai jo gyvenime – daugiau nei tik produktas.

Laidoje išgirsime ne tik R. Liorančo maisto filosofiją, jo istoriją, bet ir sužinosime daug praktinių dalykų apie mėsos įsigijimą, ruošimą, laikymą ir, žinoma, valgymą!

Komentarai