Dizainerė Julija Janus savo kūryboje mėgsta hibridus ir to priežastis paprasta: savo gyvenime ji turi dvi aistras – madą ir maistą.
„Kai mes kalbame apie žmogaus gyvenimo būdą, visada paminime, kaip jis rengiasi ir ką mėgsta valgyti, iš to galime spręsti, koks tai žmogus“, – sako ji.
Iš močiutės paveldėjusi miestietišką maisto kultūrą, Julija Janus ja labai didžiuojasi ir natūraliai ta meilė maistui atsispindi jos kūryboje. Pasak jos, svarbiausia namų vieta – virtuvė, todėl ir savo parduotuvėje ji žmones kviečia ne kur kitur, o prie virtuvės stalo. Kas bendro tarp drabužių mados ir maisto? Kokia yra baltiška virtuvė ir kuo mes galime didžiuotis? Ko nevalgytų „visaėde“ save vadinanti Julija Janus?
Komentarai
Bendravimo taisyklės