Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Kaip tinkamai išsirinkti mėsą ir žuvį?

2017-04-13, Ketvirtadienis 11:05
Darius Matas

Tiek kasdien, tiek ruošdami šventinį stalą, sau ir artimiesiems norime patiekti kokybišką ir skanų maistą. Kaip tinkamai įvertinti mėsos ir žuvies gaminių kokybę? Pokalbis su Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Veterinarijos sanitarijos skyriaus vyriausiąją specialiste Viktorija Septilkiene ir vyriausiąja veterinarijos gydytoja Janina Kondrotiene.

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai